scary monsters and nice sprites

Packat och klart. Hade stora jävla ryggsäcken på mig i en minut, TUNG! Känner mig helt död och är överlycklig över att finfina Michellelelelelleelele är fantastisk och skjutsar mig till Norrköping, där jag senare åker vidare ner till min kära Anna i vad-det-nu-heter-där-hon-bor i Oskarshamn området!

Glömmer jag något nu får det väl suga på men nu ska jag leva livet lite! Bjuder på finfin fyllebild från min välkommen-hem-fest förra sommaren! Då Anna fick näsblod bara sådär och gömde sina kläder i mikron osv osv.


money money money crash all our records in the trash



Charmigare bilder finns.

government asks are you a fucking risk?

Några fina bilder fick jag på kameran inatt. Verkligen fina. Finfina. Halvnakna och lite mer nakna. Och att tälta var ju också roligt!

Är lite bakisisis i kroppen men ingenting egentligen. Städa, tvätta, packa till Emmaboda! Vila!

why dont you ask them what they expect from you

Jag har skaffat hatt! Fick en finfin svart gammal en av mamms, den provar jag ut lite på emmaboda tror jag. Känner mig inte riktigt som någon som bär hatt.

Är överglad över att jag äntligen jobbat klart. Fara fram och tillbaka till b-hallen har inte varit det äventyrligaste precis, även om man kanske inte hittar senapen hur mycket man än letar. Skrev även på om att bli anställd som sommarvikarie, men de ska endast ringa mig om det verkligen verkligen är kris. Känner mig bra.

Ikväll är det inflyttningsfest och jag ska fira min ledighet. Emmaboda känns inte som jobb på riktigt.

let the hurricane set in motion

Tog ner tvätten till ljudet av att min granne, en flicka på 6-7 år, satt och spelade gitarr i sin hammock. Hon spelade inget direkt, bara plingade fint på. Ville att tvätten aldrig skulle ta slut. Allt var så fint.

new work

Jobbade hela tio timmar igår. Det var "lite" kris och jag fick hoppa in som vikarie, utan någon direkt introduktion alls. Mina ben känns som gele och jag vill bara ramla omkull, sängen idag tack, men ska dock iväg och jobba.. Bara två dagar kvar! Fick även erbjudandet att bli anställd som sommarvikarie, men nu när jag tänkt om lite till tänker jag tacka nej. Är väl medveten om att jag kommer ångra mig i fattiga tider, men pengar är inte det viktigaste nu. Efter Emmaboda är det bara tre veckors sommarlov kvar och jag måste prioritera mig själv. Måste även ta igen spanskan och åka ner till Oskarshamn för att träffa både härligaste Erik och finfina mormor!

Emmaboda kommer bli så fett! Lyssnar endast på jj's mixtape känns det som, låtarna som förmodligen inte ens kommer spelas.

and I can't lie I miss you

Lite halvspontan fest igår. Verkligen glad, hjälp vad gör jag? Gillar mitt liv nu, med plus och minus såklart. Jag har klättrat igenom fönster hela mitt liv. Hade sånt bra moment i morse, men det känns som någon försökt slita armen av mig. Jag kan knappt bära ett glas, bättre imon hoppas jag, för då ska det bäras matkassar! Igen.

Nu ska jag ta vara på tiden jag har innan det är dags att skämmas lite. Somfan att det kommer hinna ifatt mig till slut. Ska (försöka till min bästa förmåga att) lyssna på min goda vän Erik, som för övrigt är bäst och ringer mig när Crystal Castles och Morrissey spelar på hultan, lyssna på hans råd om att tagga ner lite. Nu är vi oense men nästa helg dissar jag alkoholen och uppskattar umgänget lite extra. Däremot vill jag hellre inviga tältet på Emmaboda, ojoj, vad spelar det för roll Jennie? Vill inte ens ha kul, ba flippa ur. Har inte bestämt mig än.

Varmt i rummet, ont i magen, två paket cigg till Emmaboda på mitt golv som var gratis och så ser mitt liv ut nu. Ska nu titta på weeds och längta efter kaffet jag tänker dricka på min balkong imonbitti. Regn, nej tack!

äppelknyckarjazz

Idag har jag krypit på vinden igen. Min pappa kan ge mig hemska uppdrag ibland. Har satt sprätt på en miljon med mamma och haft en fot i Brasilien och Australien samtidigt.

Har även bestämt mig för att sista droppen har droppat. Min brors flickvän kan ramla ner i en brunn. Okej elakt, men ingen kallar min mamma hora, eller ifrågasätter hennes regler i huset på det viset. Endast jag får vara tjurig tonåringstjej mot min mamma!

where would we be if we keep waiting for eventually

"Jag ska ha fest förstår ni...       ...så jag ska ha fiskbullar."
Skönaste gubben alltså! Han hade ju katt, så det är väl fest med katten kanske.

I helgen händer ingenting och jag shockades med att brorsan är hemma så fort jag kom hem från jobbet. Han var ju hemma förra helgen och i hela två veckor. Snälla, varför? Jag orkar inte sitta inne o höra han.

Ska syyyyyyyyyyy och rota på vinden nu snart iaf!

make me bringing guns to work

Inte pepp på jobbet när det regnar och hatar alla som avlöjar hur sista Harry Potter filmen var och alla som ser Morrissey imon på hultan. Suriga jag nu.

jag är väl sansad nu när vi beter oss som djur

Myser i min julskjorta såhär när sommaren är kall. Är lite surig för alla verkar igga mina sms, men mamms ska komma hem ikväll så det kanske blir mat i alla fall. Om inget hittas på till kvällen ska jag försöka sy nåt, känner mig sugen på det nu, smurftröjjan ska iaf bli ett skönt jävla linne. Så himla sugen på att göra den ljusa jeansjackan ärmlös också men vågar inte.

together we can play some rock n roll

Övertaggad på Emmabodafestivalen, verkligen. Tält, stora jävla ryggsäcken och sovsäcken tar redan plats i mitt rum. Har även påbörjat min packningslista och det är sisådär nästan två veckor kvar. Torsken och jag kommer ha det fett bäst. Hoppas det inte regnar bara!

Ännu ett projektmöte inleddes idag med knasen, slutade även denna gången lite galet.




Bjuder på dem, men själv är jag coolaste katten i stan!

shout shout let it all out

Jag är sur (och ledsen) för ingen vill se nya harry potter filmen med mig. Inte ens pappa kan se den med mig, för vi har ingen fuckin bil.

Jobb idag var sämst. Gjorde ingenting alls, löste korsord.

en bananpoet med alkolistbakgrund

Fick ju bästa tiderna på Emmaboda! Missar inte jj, björnstammen, skrillex, familjen lr Yelle! Fett! Och helt jävla ledig sista dagen/kvällen/natten! Fest! Jobbar dock 21-03 första kvällen men eh so what? Glad! Det är så bäst.

Nu behövs bara färg i skrivaren!

when I die the cat gets everything

Bror o hans flickvän är hemma nu. Är så glad nu, not. Vill bo ensam. Brorsan har även skaffat en ful tatuering, blir bara surare på han. Jobbet har blivit segt, fick ifs kexchoklad men fick inte träffa the cat lady.

Tandvärk i tanden bredvid den de drog ut. Roligt!

who am I to feel so free?

Tvättade pappas gamla bil, som nu är up and running again, nästan. Kände mig ju otroligt sexig där med tvättsvampen och vattenslangen, speciellt när samma moppepojke kör förbi cirka fem-sex gånger. Trött på moppisarna! Är helt slut i benen efter allt cyklande på jobbet, var på b-hallen tre gånger!

Nu går jag igenom usa bilder för att minnas hur jag såg ut som blond, men fy, det är depprimerande. Önskar lite jag kunde åka tillbaka nu, har så mycket bättre självförtroende nu, (vet inte hur sant det är egentligen dock, mådde så jävla bra där i Ukiah ändå, lr?) skulle vågat så mycket mer. Bilder som jag tidigare tyckt varit fula men sparat på grund av minnet av dem är så mycket skönare och finare nu. Skulle kunna skriva flera A4n av hur att titta på bilderna får mig att må.

-

rock n' roll will take you to the mountain

Är fett taggad på emmaboda nu! Men kommer säkert jobba då björnstammen lr JJ spelar. Skulle suga hårt om jag missade JJ. Precis så ja.



and wild was the world and wild we burned

Pappa köpte ett litet tält. Känner mig verkligen fett älskad ibland, gav mig jobb gjorde han också. Kan tjäna mig lite extra money money till emmaboda, fantastiskt!

Hemtjänsten tar verkligen kraften ur mig och det får spanskan ta. Men det suger dock att min garderob inte passar både sommarens hetta och det en pensionär inte tittar snett på.

för tid är väl inte allt vi har och förstånd inte allt vi saknar?

Känns som min näsa är tråden på dynamiten, huvudet kommer sprängas snart. Varför sjuk nu? Det stora tältet ska ner från vinden i eftermiddag och jag ska bygga, experimentera osv. Annars får jag köpa mig ett litet, eller låna om jag har snälla vänner.

.

stampar hårt på mitt egna jävla hjärta och överger mitt förstånd
orkar inte fyra jävla dagar till


there's plenty of fish in the sea, so don't settle until you find a fucking mermaid

Så mycket spänning i huset när både bror och brorson är här. Vem ska lyckas sno den sista glassen? Så blev jag mutad. Här får du en glass Jennie, säger brorsan och jag tackar. Sedan frågar han om jag kan hjälpa han fixa hans dator. Såklart!

Fick min svarta klänning idag, skön som fan! Och är lite overexcited över att jag fick jobb på Emmabodafestivalen, men ska jag verkligen tacka ja? Ut och in på garderoben, vad ska jag ta med mig på festival den här gången? Så är det tre veckor kvar. Blir att sätta mig vid symaskinen till kvällen och spanskaplugg måste genomföras!

Igår blev det lillördag en dag för tidigt. Ganska dåigt av mig, men att det brann i Elins mun var värt att uppleva. Drack knappt men kände mig lite snurrig ändå, kanske för att jag fortfarande tar smärtstillande för munnen min. Vi spelade lite fia med knuff (drickspel) och grabbarna körde bil.. på datorn. Vi som skulle arbeta på vårt projektarbete..


gotta go to work, then hurry home

Jobbet är helt ok! Idag var det ifs lite bättre! Har lärt mig göra kaffe utan kaffekokare och var räkosten finns i affären osv. Köpte även öl på b-hallen och behövde inte visa leg!!

Pappas present anlände så fint idag, en vecka försent. Ska bli riktigt spännande!

it aint my fault they at the bottom, let them stay

Börjar jobba idag och jag har fortfarande inte en smärtfri mun. Känns bra att jag till och med har svårt för att le en längre tid. Pensionärerna lär ju älska mig! Kan inte heller få nog av JJ's Kills! Mitt soundtrack of summer 2011 ungefär, tillsammans med lite björnstammen och Ian Dury.

Glad idag!

what do you want to do? I'm up to no good

Ser inte alls fram emot att börja jobba på måndag. Ungefär lika lite som jag ser fram emot att börja trean. Vill bara vara där i skogen nu, gammal och nöjd. Känner mig däremot helt slut, kanske dör ung ändå.

RSS 2.0