allt som jag faller

Flyttar till blogspot. Erkänn vem du är så får du veta vad jag heter där och vilken katt som jag är.

I follow rivers

Estoy deprimido a causa del español. Ungefär. Nej så hårt är det inte, men det svänger och snurrar. Jag vill köpa böcker, måla om mitt rum och se sista Harry Potter filmen som jag ännu än inte sett.

Det suger att inte ha bil och det kan ta månader innan vi har det igen. Känns som jag redan varit hemma för länge. Onödigt blogginlägg. Ska städa.

blink and you'll miss a revolution

Att sådana småsaker kan göra en så sur och besviken, sedan frågar man sig själv varför? Och var ligger felet egentligen? Trams jag håller på med. Antar att det är ok att bli skrattad åt ibland.

Ser verkligen inte fram emot trean alls.

Har spenderat halva dagen med att ta igen spanskan, sura över det nya schemat och letat efter räven från Emmaboda. Men till vilken nytta? Så jag kan tagga han i ett foto på fejjan. Ha.

excuse me while I light my spliff

Hemma med nya erfarenheter, nya ord i ordförådet, ny musik i spellistan osv osv. Ska ta hand om min genomsura packning snart, innan den stinker upp hela rummet. Skulle kunna berätta hela veckan i detalj, för denna veckan var en vecka att minnas! Det pallar jag däremot inte just nu.

RSS 2.0